Bed and Breakfast Uden

Zoekt u een B&B in Uden en omgeving? Dan is Leijland de juiste keuze. Onze bed and breakfast is gelegen in het Brabantse Vorstenbosch, dichtbij Uden. De omgeving is geweldig voor mensen die helemaal tot rust willen komen, maar toch het verblijf in een buitengebied graag willen combineren met winkelen, dineren, wandelen of fietsen. U bent namelijk binnen een kwartier van onze bed and breakfast, in het gezellige centrum van Uden of Veghel.

Op Leijland treft u 4 sfeervolle vakantiehuizen, waaronder ook een trekkershut die u kunt huren. U verblijft op het veld in een houten Kota. Deze unieke houten Kota is geschikt voor maximaal 4 personen. Naast de voorzieningen in de trekkershut maakt u ook gebruik van de extra voorzieningen op onze camping. Hierdoor bieden wij tijdens u verblijf een heerlijk gevoel van kamperen maar dan met extra luxe, ook wel  glamping genoemd.

Voor meer informatie bekijkt u onze accommodaties.
Bed and Breakfast Uden

B&B Uden

 

Groepsaccommodatie Brabant

Wilt u met vrienden of familie verblijven in een bed and breakfast in de omgeving van Uden? Bij ons vindt u de leukste bed and breakfast van Brabant. B&B Herberg de Speld is in de weekenden en in de zomerperiode (19-7 tot 25-8) volledig te huur voor bed and breakfast. Herberg de Speld is ingericht voor families en groepen tot 18 personen. In de midweken is Herberg de Speld alleen per kamer te huur.

Wanneer u een kamer huurt met douche en wastafel in Herberg de Speld, kunt u gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer, welke is voorzien van tv, koelkast en koffieapparaat. Ook kunt u genieten in de heerlijke binnentuin met overkapping. Wij hebben 3 verschillende unieke groepsaccommodaties. Deze zijn zeer sfeervol en beschikken over luxe voorzieningen, zoals:

  • Volledig ingerichte keuken met vaatwasser
  • Grote oven en koelkast met vriesvak
  • Flatscene tv
  • Gratis Wifi
  • Vloerverwarming

Naast de groepsaccommodaties hebben wij ook de leukste kleine camping van Brabant, met 25 ruime staanplaatsen en moderne sanitaire ruimtes met vloerverwarming. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de ruim opgezette speeltuin en u komt helemaal tot rust in het buitengebied.

De omgeving

In de omgeving van onze bed and breakfast vindt u vele activiteiten. Van wandel-en fietsroutes tot pretparken. In de directe omgeving vindt u leuke plaatsen zoals Uden en Veghel, maar ook de grotere steden ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Wilt u graag meer weten wat u allemaal kunt gaan doen tijdens uw verblijf bij onze bed and breakfast, in Uden en omgeving? Bekijk onze website met alle activiteiten. Voor reserveringen en meer informatie neemt u contactmet ons op.