Huren op de camping

Op onze gezellige mini-camping zijn ook enkele huuraccommodaties te vinden met ieder hun eigen karakter. Ideaal voor als je graag komt kamperen, maar zelf niet over een kampeermiddel beschikt. Of wanneer je het jezelf lekker makkelijk wil  maken natuurlijk!

De Veldhut (4 personen)

Onze Veldhut is een gezellig ingerichte Finse Kota met een 4-persoons stapelbed. Binnen is een zitje en een keukentje en buiten heb je je eigen terrasje. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping. Hier kun je meer informatie vinden en hier kun je boeken!

De Bell-tent (2 personen & 2 kinderen)

Onze Bo-ho Bell tent is een gezellige, ruime, creatief ingerichte tent van 5 meter doorsnede. Lekker slapen op de 2 boxspring bedden en logeermatrassen voor de kinderen. Er is een koelkasje, buitenkeuken en stoelen voor binnen en buiten.  Je maakt gebruik van het sanitair van de camping. Hier kun je meer informatie vinden en hier kun je boeken!

De Herdershut (2 personen & 2 kinderen)

Onze Engelse stijl pipo-wagen (Shepherd’s hut) is met veel liefde voor detail ingericht en van alle gemakken voorzien. Zelfs van eigen douche en toilet! Dankzij de houtkachel kun je er ook verblijven tijdens de koudere periodes. Daarom kun je de Herdershut ook huren in maart en oktober; als de mini-camping al dicht is. Hier kun je meer informatie vinden en hier kun je boeken!

Aanvragen en beschikbaarheid

Via onze boekingsmodule kun je de beschikbaarheid controleren, een prijs opvragen en een boekingsaanvraag doen.

Naar de boekingsmodule