Groepsaccommodaties

In het buitengebied van het dorpje Vorstenbosch in Noord-Brabant staan op het terrein van Leijland 2 ruime & luxe vakantiehuizen.

Herberg De Speld is geschikt voor 16 personen en heeft een eigen hottub. De Roozenstam is geschikt tot 20 personen. Beide huizen zijn ruim en mooi ingericht.

Herberg de Speld (16 personen)

Groepsaccommodatie met eigen hot tub en omheinde tuin. Geniet van een weekend of vakantie met vrienden of familie. ‘s Avonds lekker ontspannen bij de open haard of gezellig bijkletsen in het barretje. De slaapkamers hebben een eigen douche en zijn voorzien van boxspring bedden. Ook kinderen vermaken zich uitstekend met de trampoline in de eigen tuin. Bekijk de foto’s en beschikbaarheid van Herberg de Speld.

De Roozenstam (20 personen)

Deze ruime groepsaccommodatie is geschikt t/m 20 personen. Er zijn 6 slaapkamers voorzien van boxpring bedden. Er is een mooie ruime tuin bij met veel privacy. Er is een grote eetkeuken met een gezellige landelijke inrichting. Uiteraard voorzien van alle benodigdheden. De ruimte zithoek met open haard biedt voldoende plek voor alle gasten. Tevens kan er een ruimte bij gehuurd worden voor bijvoorbeeld yogalessen Bekijk de foto’s en beschikbaarheid van De Roozenstam.

De Knop (4 personen)

Een luxe vakantiehuis voor 4 personen. De Knop is gebouwd in een prachtige landelijke stijl. De Knop is geschikt voor mensen die een tijdelijke woonruimte zoeken. Het is warm en gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.  Er is een moderne badkamer, grote open keuken en vloerverwarming. Bekijk de foto’s en beschikbaarheid van De Knop.

Een omgeving met natuur & gezelligheid

In de omgeving kunt u genieten van de Brabantse gezelligheid met cafés en winkelcentra, kunst en cultuur en uiteraard actief bezig zijn. Verder kun je volop genieten van de natuur. In de directe omgeving vindt je de prachtige natuurgebieden: De Bedafse bergen en de Maashorst. Het riviertje De Leijgraaf ligt op loopafstand van de vakantiehuizen.

Je kan er mooie wandelingen en fietstochten maken door de natuur. Of lekker shoppen en/of eten in dorpen als Uden en Veghel. Oss ligt op slechts 20 minuten rijden en steden zoals Den Bosch en Nijmegen op 25 tot 35 minuten rijden.

Ook voor kinderen is van alles te beleven, bijvoorbeeld: Dierentuin Zie-ZOO in Volkel, wandelen door het kabouterbos in de Maashorst of lekker ravotten in kinderspeelboerderij Hullie in Uden.

Ideaal voor familieweekend en groepsvakanties

We zijn speciaal ingericht voor families en groepen tot 20 personen. Voor feestgroepen en jongerengroepen is het geen geschikte locatie. Op ons terrein is er volop ruimte voor sportieve activiteiten. Wilt u eerst een van de huizen bezichtigen alvorens te reserveren? Dat kan. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Aanvragen en beschikbaarheid

Via onze boekingsmodule kun je de beschikbaarheid controleren, een optie aanvragen of een boekingsaanvraag doen.

Naar de boekingsmodule