Dierentuin Zie-ZOO

Van zwarte beer tot anaconda

Zie-ZOO is een kleinschalige dierentuin in Volkel (gemeente Uden). Er zijn verschillende diersoorten aanwezig zoals: hyena’s, zebramangoest, sporenschildpad, emoe, wallabies, kamelen, sneeuwuil, stinkdier, wasbeer, zwarte beer, anaconda, kaaimannen en meer. Je ziet er dieren die in de “grote” dierentuinen niet te vinden zijn, bijvoorbeeld de zwarte beer. In totaal zijn er 100 verschillende dierensoorten te vinden.

Kriebelkwartier en Kriebelspeeltuin

Elke dag om 14:45 is er een Kriebelkwartier. Dan mogen enkele dieren of insecten, waar veel mensen de kriebels van krijgen, uit hun verblijf. Deze mag je dan vasthouden of aanraken. Er is tevens een Kriebelspeeltuin waar kleine kinderen zich uitstekend kunnen vermaken.

Kinderen t/m 3 jaar gratis

De entreekosten zijn laag en voor kinderen t/m 3 jaar zelfs gratis. Parkeren is eveneens gratis.

Regionaal Autisme Centrum

Zie-ZOO biedt zorg aan mensen met autisme. Mensen met autisme zijn niet altijd goed in contact met andere mensen. Maar hebben wel graag contact met dieren. Ze kunnen een goede en hechte band opbouwen met dieren.
Onder de naam ZorgZOO is men een samenwerking aangegaan met het Regionaal Autisme Centrum. Om mensen met autisme te ondersteunen. Er werken ongeveer 30 mensen via het Regionaal Autisme Centrum een of meerdere dagen per week in het park.

Voor actuele openingstijden, adres en entreeprijzen, bezoek de website van Zie-ZOO.