Camping bij Veghel

Veghel Camping - Bij Roozen

Camping bij Veghel – Leijland

Op het terrein van Leijland vind je een ruim opgezette mini-camping. Deze sfeervolle camping heeft 25 ruime staanplaatsen en enkele camperplaatsen. Onze camping Leijland ligt in Vorstenbosch, op slechts 7 km van Veghel. Veghel wordt de Parel van de Meierij genoemd en heeft een mooi oud centrum. Het centrum bevat diverse kleine winkeltjes en boetieks, maar ook de bekende landelijke winkelketens zijn hier te vinden. Er zijn verschillende restaurants en bars te vinden voor een hapje of een borrel.

Het echte kampeergevoel

Mini camping veghel

Op onze camping krijg je nog het echte kampeergevoel. Als je van het platteland en de natuur houdt ben je bij ons op het juiste adres. Kinderen vermaken zich op de trampoline, in de speeltuin of in het kabouterspeelbosje. En ’s avonds bakken we gezellig broodjes bij het kampvuur.

Op loopafstand vind je rivier de Leijgraaf. En 2 bekende natuurgebieden, de Maashorst en de Bedafse Bergen, liggen om de hoek. De camping is het ideale vertrekpunt voor een mooie wandeling of fietstocht.

Wat is er te doen in Veghel

In Veghel en omgeving zul je je niet snel vervelen. Door de goede verbindingen over water en het spoor is Veghel van oudsher een industriestad. De Noordkade is hier een van de overblijfselen van. Een mooi oud industrieel pand waar men terecht kan voor kunst, cultuur en ontspanning. Er is een bioscoop, enkele restaurants en winkeltjes te vinden. Daarnaast zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving door mooie kerkdorpen en natuurgebieden.

Meer info en foto’s over camping Leijland.nl