Camping vlakbij De Maashorst | Leijland

Camping bij de Maashorst

Op steenworp afstand van natuurgebied De Maashorst vind je camping Leijland. De ideale locatie voor een overnachting tijdens een bezoek aan het wonderschone natuurgebied De Maashorst.

Het echte kampeergevoel

Onze camping is de ideale plek voor mensen die van het echte kampeergevoel en de natuur houden. Er zijn 25 ruime staanplaatsen voor tenten en caravans. Uiteraard hebben wij ook plaatsen voor campers ter beschikking.

We hebben een gezellige kampvuurplek waar men ’s avonds gezellig kan kletsen en genieten van de rust en het uitzicht. In het hoogseizoen bakken we een keer per week verse pizza’s in onze houtgestookte pizzaoven.

Ideaal vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten

Onze camping ligt op een mooie en landelijke locatie. En is een ideale vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. De Maashorst knooppunten fietsroute, komt zelfs voorbij onze voordeur. Of plan een dagje naar het mooie dorp Heeswijk Dinther en bekijk daar het kasteel, het boerderijmuseaum en de Kildonkse Molen. Want ook de knooppunten route naar Heeswijk Dinther komt voorbij camping Leijland. Liever wandelen, dan fietsen? Leijland ligt aan het ‘Langste natuurpad van Nederland’ en aan wandelroute Hertogenpad(LAW 13).

Faciliteiten op onze camping bij De Maashorst

  • Modern sanitair met vloerverwarming
  • Gratis WiFi
  • Jeu de boules baan
  • Picknicktafel
  • Tafeltennis tafel
  • Speeltuin

Glamping in De Maashorst

Houd je wel van de sfeer van kamperen, maar beschik je niet over een tent, caravan of camper? Dan is onze trekkershut De Kota iets voor jou! Onze trekkershut heeft 2 stapelbedden, een zithoek en een keukenblok. Luxe camperen in de Maashorst! Bekijk onze glamping accommodatie.

Enkele recensies van onze gasten

“Prachtige camping midden in de natuur. Mooie fiets en wandelpaden. Behulpzame en vriendelijke eigenaren.”
Marc V

“Fantastisch leuke, gezellige camping met zeer gastvrije eigenaren. Het is gelegen op een super mooie locatie. De camping is zeer geschikt om voor je rust naartoe te gaan, maar ook geweldig voor de kinderen. Veel ruimte voor tenten en caravans en ook super mooie accommodaties. En met mooi weer gezellig ’s avonds om ’t kampvuur.”
Lotte van de Ven

Lees meer recensies op Google, Facebooken Zoover.

Grootste natuurgebied van Brabant

De Maashorst is het grootste natuurgebied van Brabant. Dit gebied heeft zijn naam te danken aan rivier de Maas. Deze rivier stroomde hier 100.000 jaar geleden doorheen. De sporen hiervan, zoals de hoogteverschillen, zijn duidelijk terug te vinden. Deze hoogteverschillen zorgen er o.a. voor dat men hier diverse¬†dassenburchten kan ontdekken. Naast dassen vind je hier ook Schotse Hooglanders, schapen en Exmoor pony’s. Meer info over de Maashorst.

 

Meer informatie, prijzen en beschikbaarheid van camping Leijland.