Camping Noord Brabant

Zoek je een gezellige, kleine camping in Noord Brabant? De camping Leijland is de ideale plek om met je eigen caravan of tent helemaal tot rust te komen in het gezellige Noord Brabant. Bij deze kindvriendelijke camping kunnen de kinderen heerlijk spelen met water en zand en s’avonds broodjes bakken bij een kampvuur. Onze camping beschikt over 25 staanplaatsen en moderne (sanitaire) voorzieningen zoals:

  • Een afwasplaats met warm water
  • hutten bouwen en in de bomen klimmen  , hout sprokkelen voor het kampvuur.
  • Speeltuin met zandbak en waterpomp , voetbalveld, volleyballen.
  • 1 keer per week in het hoogseizoen pizza’s bakken
  • Verlichte jeu de boules baan
  • Winkels vindt u op 5 minuten fietsafstand in Vorstenbosch en het centrum van Uden ongeveer 15 minuten met de auto.

noord brabant camping camping speeltuin

Activiteiten in de omgeving

Onze mini camping vind je in de omgeving van Uden en Veghel. Het is mogelijk om te winkelen of te genieten van heerlijk eten in één van de gezellige restaurantjes. Tijdens je verblijf op onze camping in Noord Brabant hoef je jezelf zeker niet te vervelen. In de directe omgeving van de camping vind je prachtige natuurgebieden waar je mooie wandelingen kunt maken.

Wil je meer actie? In de omgeving kun je ervaren hoe het is om te zweefvliegen of je huurt een fiets of mountainbike om heerlijk te  fietsen  door het Brabantse land.
Voor meer spanning en sensatie, laat je jezelf opsluiten in de escaperoom in Veghel.

Direct reserveren

Kom de leukste vakantie beleven bij onze camping in Noord Brabant. De natuur en gezelligheid zorgen voor het echte kampgevoel. . Wil je direct reserveren of meer informatie over beschikbaarheid? Neem contact met ons op .