Fietsroute met overnachting

fietsroute met overnachting

Lekker fietsen via mooie fietsroutes en overnachten in een vakantiehuis, groepsaccommodatie, trekkershut of camping? Het terrein van Leijland ligt aan diverse fietsroutes in Brabant. En biedt diverse mogelijkheden voor een overnachting.

Welke fietsroutes?

Maashorst fietsroute

Deze route ligt grotendeels door het grootste natuurgebied van Brabant, namelijk de Maashorst. Het is een authentiek gebied waar de natuur en de dieren het voor het zeggen hebben. Tijdens je fietstocht kan je onderweg een Exmoorpony, Tauros of Wisent ontdekken. Meer info over deze route vind je op visitbrabant.com

Waar overnachten?

Caravan, tent, camper of trekkershut

Onze mini-camping biedt 25 ruime staanplaatsen. Neem je eigen camper, tent of camper mee en geniet van de rust en natuur. Of maak gebruik van onze trekkershut. Deze beschikt over 2 stapelbedden, een keukenblok, eettafel en picknicktafel. Kom je in het hoogseizoen? Dan heb je geluk! We bakken dan 1 x per week heerlijke pizza’s in onze houtgestookte leemoven. Niet alleen superlekker…maar ook erg gezellig.

We krijgen vaak van gasten te horen “het is net alsof ik in Frankrijk zit”. Onze camping bevindt zich op een rustieke locatie. Geen drukte, maar genieten van de rust en ruimte. We hebben geen animatieteam, dus je hoeft niet op de klok te kijken. Kinderen spelen lekker in de modder, in de speeltuin of klimmen in de bomen.

Bij je reservering kan je aangeven of je dichtbij de speelplaats een plekje wenst, of een rustige plek verder weg van de speelplaats.

Luxe & ruime vakantiehuizen

Ga je met een groep vrienden of familie fietsen? Onze luxe vakantiehuizen Herberg De Speld (18 personen) en De Roozenstam (20 personen) bieden volop comfort. En heerlijke boxspringsbedden waardoor je de volgende dag weer fris en fruitig op de fiets kan stappen.

 

Wat zeggen anderen?

“Heerlijk relaxte camping. Kleinschalig met ruime plekken, gezellig. Je mag zelf kiezen waar je wil gaan staan. Schoon sanitair, zeer gastvrije, vriendelijke eigenaren. Leuke combinatie gasten van 50-ers en gezinnen met jonge kinderen.”

“Gastvrij, gezellig, relaxen in mooie omgeving.”

“Een warm welkom! We verbleven in De Roozenstam. Met 8 volwassenen en 8 kleine kinderen ruimte genoeg, slecht weer dus veel binnen moeten vertoeven. Het verblijf is goed uitgerust met alles.”

Bekijk meer referenties op Facebook, Google of Zoover.