Groepsaccommodatie met aparte slaapkamers

groepsaccommodatie met aparte slaapkamers

Niets zo leuk als met een grote groep vrienden, familie of collega’s een week of weekend weg. Je kan kiezen voor een kampeerboerderij met grote slaapzaal maar… uiteraard ook voor een luxe groepsaccommodatie met aparte slaapkamers.

Meer privacy door eigen slaapkamer

Een slaapzaal is erg gezellig. Maar biedt geen garanties voor een goede nachtrust. Onze accommodaties hebben meerdere slaapkamers. Hierdoor heeft iedereen voldoende privacy en nachtrust. En geniet iedereen van gezellig weekend of weekje vakantie.

Iedereen gaat slapen wanneer hij/zij zin heeft. En heeft geen last van een snurkende buurman in een stapelbed verderop in de slaapzaal. Uiteraard heb je ook geen last van familie of vrienden die nog gezellig kletsen of een spelletje spelen.

Ook een eigen badkamer?

Lange rij voor de badkamer voorkomen? Groepsaccommodatie Herberg De Speld heeft op biedt op de slaapkamers een eigen wastafel en een douche. Je kan hier ’s ochtends op je gemak douchen, tandenpoetsen en je haren föhnen. O,ja deze groepsaccommodatie heeft ook een houtgestookte hottub in de tuin. Voor net dat beetje extra luxe!

Leijland biedt 2 vakantiehuizen met aparte slaapkamers:

Groepsaccommodatie Herberg De Speld – 5 slaapkamers (geschikt t/m 16 personen)

Groepsaccommodatie De Roozenstam – 6 slaapkamers (geschikt t/m 20 personen)

Beide huizen hebben een omheinde tuin en zijn kindvriendelijk ingericht. De trap is voorzien van een traphekje. En er zijn voorzieningen zoals campingbedjes, kinderstoelen en een box zijn op aanvraag beschikbaar.