Groepsaccommodatie bij Schijndel

Op slechts 14 km van Schijndel vind je 2 luxe groepsaccommodaties van Leijland. Deze bevinden zich op een landelijke locatie in het dorp Vorstenbosch. Op het terrein vind je 2 ruime vakantiehuizen. De een is geschikt voor groepen t/m 18 personen en het andere huis is geschikt voor groepen t/m 20 personen.

De Roozenstam (20 personen)

De Roozenstam is een huis dat geschikt is voor 20 personen. Er zijn 6 slaapkamers die zijn voorzien van boxspring bedden. Er is een gezellige woonkamer met open haard. De moderne open keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, koelkasten enz. Buiten is een terras met picknicktafels en ander zitmeubilair.

Bekijk meer foto’s, info en beschikbaarheid.

Herberg De Speld (16 personen)

Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan max. 16 personen. De 5 slaapkamers zijn o.a. voorzien van boxspring bedden. Voor extra privacy is elke slaapkamer voorzien van een eigen douche en wastafel. Buiten in de tuin bevindt zich een houtgestookte hottub en trampoline.

Meer info, foto’s en beschikbaarheid.

 

 

Schijndel | Het Groene Woud

Schijndel maakt sinds begin 2017 deel uit van de gemeente Meierijstad. In natuurgebied Het Groene Woud kan je terecht voor mooie fiets- en wandeltochten. En wellicht zie je onderweg nog een van de vele edelherten die hier rondlopen. Wandelschoenen vergeten? Breng dan een bezoekje aan De Wit in Schijndel. Een grote winkel (70.000 m2) met kampeer- en sportartikelen waar mensen van heinde en verre voor naar Schijndel komen gereden.

Museum Jan Heestershuis

Het dorp staat tevens bekend om Museum Jan Heestershuis. Hier zie je hoe kunstenaar Jan Heesters (1893-1982) heeft gewoond. Je ziet hier diverse kunstwerken van zijn hand, maar ook van diverse andere kunstenaars. In dit museum is tevens het VVV kantoor van Schijndel gevestigd.