Groepsaccommodatie met hottub

Groepsaccommodatie Herberg de Speld is een luxe vakantiehuis met houtgestookte hottub. Het huis is geschikt voor groepen t/m 16 personen. Herberg De Speld is kindvriendelijke ingericht en voorzien van een omheinde tuin en trampoline. De groepsaccommodatie bevindt zich op het terrein van Leijland in Vorstenbosch, op een mooie landelijke locatie in Brabant.

Houtgestookte hottub

Onze hottub is gemaakt van hout en staat buiten in de tuin van groepsaccommodatie Herberg De Speld. Samen genieten onder de sterrenhemel in een houtgestookte Finse hottub met de geur van vuur. Lekker ontspannen in de buitenlucht en genieten van het warme water. Bij aankomst is de hottub al warm gestookt, dus je kunt er meteen gebruik van maken. Er is een pomp met zandfilter aangesloten op de hottub. Wij zorgen voor voldoende hout zodat je zelf het hele weekend, midweek of vakantieweek de hottub kunt warm stoken. Met warm weer kun je de hottub ook gebruiken om af te koelen. Buiten is er nog een fijne overkapping waar men na het badderen nog kan relaxen. Of ga lekker binnen chillen in de zithoek met een gas openhaard.

5 slaapkamers met eigen douche

Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers met boxspring bedden en eigen douche en wastafel. De keuken is ruim opgezet en voorzien van apparatuur zoals oven, grote koelkast, vrieskist, koffiezetapparaat en een bar. Het is een mooi en luxe ingerichte groepsaccommodatie. De locatie is centraal in Brabant, gelegen tussen Uden en Veghel. En vlakbij Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Meer foto’s, informatie of beschikbaarheid?

Nieuwsgierig geworden naar deze accommodatie? Hier vind je meer informatie, foto’s en beschikbaarheid van Herberg De Speld: Meer informatie over Herberg De Speld.

Grotere of kleinere groep?

Op het terrein van Leijland bevinden zich ook: luxe groepsaccommodatie De Roozenstam voor 20 personen, vakantiehuis De Knop voor 4 personen en camping Leijland. De Roozenstam is een groepsaccommodatie die beschikt over 6 slaapkamers een grote leefkeuken en een loungehoek met gas openhaard. Buiten is een groot terras onder de notenboom een een speelveld met beachvolleybalveld, trampoline en glijbaan voor de kinderen en omheinde tuin. De Roozenstam is kindvriendelijk en voorzien van traphek, kinderstoelen en campingbedje(s). Vakantiehuis De Knop is geschikt voor 4 personen. Het is een sfeervolle woning waar je het gevoel van rust krijgt en toch kunt genieten van het campingleven. De vakantiewoning ligt tegen het camping terrein. Het huis heeft een eigen omheinde binnentuin. Kinderen kunnen heerlijk spelen op de camping.

Voor meer informatie neem contact met ons op.