Groepsaccommodatie Uden

Voor een prachtige groepsaccommodatie in Uden moet u bij Leijland zijn. Leijland heeft 2 verschillende groepsaccommodaties waar u met familie en vrienden heerlijk kunt recreëren. De sfeervolle accommodaties zijn geschikt voor groepen tot 16 of 20 personen. Onze vakantiehuizen vindt u in het Brabantse dorpje Vorstenbosch vlakbij Uden en Veghel. In de directe omgeving vindt u prachtige natuurgebieden en kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u lekker gaan shoppen of dineren? Dan is het mogelijk om naar het bruisende centrum van Uden te gaan of naar een grotere stad zoals Eindhoven of Den Bosch. Binnen 30 minuten bent daar u vanuit Vorstenbosch.

Luxe overnachten

Bij ons komt u niets te kort. Onze accommodaties zijn voorzien van luxe faciliteiten, zoals:

  • Luxe boxspring bedden.
  • Compleet ingerichte keuken met vaatwasser,wasmachine en bar.
  • Gratis wifi.
  • Hout gestookte hottub (Herberg De Speld)

Meer weten over groepsaccommodatie Herberg De Speld geschikt t/m 16 personen? Of op zoek naar een groepsaccommodatie t/m 20 personen: De Roozenstam?

Winkelen

De laatste jaren is Uden uitgegroeid tot een uitgebreid winkelcentrum. Er zijn leuke kleine boetiekjes te vinden, popup stores maar ook grote ketens zoals H&M, Hema, C&A en Houtbrox. Het winkelaanbod biedt een ieder wat wils. Na het winkelen kunt u genieten van een kop koffie of lekkere lunch bij een van de vele eetgelegenheden. Op de Markt in Uden kunt in de zomer genieten van het zonnetje op het terras. Zorg dat u er op tijd bij bent, want met mooi weer is het terras snel vol.

Rondleiding door het centrum

Houdt u niet van winkelen maar bent u wel geïnteresseerd in de geschiedenis van het centrum van Uden? Dan is een rondleiding door een medewerkers van de VVV wellicht een leuk idee. Voor 5 euro p.p. (incl. koffie/thee) wordt u 2 uur rondgeleid langs de mooiste Udense plekjes en gebouwen. Een bezoek aan de Kruisherenkapel zit hier zeker bij inbegrepen. Een mooie kapel met een vol verleden.

Camping Brabant

Wilt u liever kamperen in plaats van een vakantiehuisje? Dan bent u van harte welkom op onze camping in Vorstenbosch. Het is de ideale plek om met uw eigen caravan of tent helemaal tot rust te komen in het gezellige Brabant. De kinderen kunnen heerlijk spelen met water en zand en s’ avonds broodjes bakken bij een kampvuur. Onze camping beschikt over 25 staanplaatsen en moderne sanitaire voorzieningen zoals:

  • Een afwasplaats met warm water
  • Wasmachine
  • Speeltuin met diverse toestellen
  • Kinderboerderij
  • Verlichte jeu de boules baan
  • Winkels vindt u op 5 minuten in Vorstenbosch en het centrum van Uden ongeveer 15 minuten.

Kom bij onze groepsaccommodatie de mooiste plekken bij Uden ontdekken. Geniet in één van onze sfeervolle groepsaccommodaties van uw vakantie, of kom met uw eigen caravan kamperen. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid neemt u gerust contact met ons op.