Kampeerboerderij Brabant

Op zoek naar een kampeerboerderij in Brabant waar de mogelijkheid is om te genieten van de rust en van de Brabantse omgeving? Dan bent u op zoek naar de groepsaccommodaties van Leijland. Wij beschikken namelijk over twee sfeervolle kampeerboerderijen in Brabant, in het buitengebied van Vorstenbosch op de grens van Uden en Veghel. Onze kampeerboerderij is ideaal voor een familieweekend of groepsvakantie.

Familieweekend of groepsvakantie op Leijland

Onze kampeerboerderij is speciaal ingericht voor families en groepen tot 20 personen. Er is op het terrein veel ruimte voor verschillende activiteiten, zoals sport, spel en ontspanning. Wij beschikken over twee groepsaccommodaties, namelijk:

Deze sfeervolle groepsaccommodatie was vroeger een hooiberg en geschikt voor maximaal 16 personen. In deze accommodatie vindt u onder andere een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, wasmachine en magnetron. Gratis wifi en een heerlijke hottub.

Deze fraai ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen. Het is een luxe accommodatie met onder andere gratis wifi, beachvolleybalveld en heerlijke boxspring bedden.

Brabantse omgeving

Op de kampeerboerderij van Leijlandhoeft u zich geen moment te vervelen. Zowel op het terrein zelf als in de omgeving is van alles te beleven. Met plaatsen als Uden, Oss, Veghel, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch in de omgeving kunt u optimaal genieten van de Brabantse gezelligheid. In de omgeving vindt u:

  • Natuurparken
  • Cafés
  • Winkelcentra
  • Kunst en cultuur
  • Recreatieparken

Voor meer over de omgeving van onze kampeerboerderij in Brabant bekijk onze pagina, omgeving Brabant. Voor meer informatie over onze groepsaccommodaties en de mogelijkheden neem gerust contact met ons op!