Kindvriendelijke groepsaccommodaties

Onze groepsaccommodaties zijn niet alleen luxe en comfortabel ingericht maar ook nog eens kindvriendelijk. Een ideale plek om te overnachten voor families met (klein)kinderen.

Wat houdt kindvriendelijk in?

Traphekjes
Wij beschikken over 2 luxe groepsaccommodaties. Op de bovenverdiepingen van beide woningen zijn traphekjes aanwezig. Zodat kleine kinderen veilig op de bovenverdieping kunnen rondwandelen.

Campingbedjes, kinderstoelen, babybox
Tevens hebben wij 2 campingbedjes en 2 kinderstoelen ter beschikking. En voor onze allerkleinste gasten zorgen we dat, op aanvraag, de babybox gereed staat.

Omheinde tuin
De tuin is omheind, zodat kinderen binnen het vizier blijven. De tuin van Herberg De Speld is voorzien van een trampoline voor oudere kinderen. Daarnaast liggen onze groepsaccommodaties op veilige afstand van een rustige weg.

Speeltuin
Op ons campingterrein zijn tevens een tafeltennistafel, speeltuin, trampoline en jeu de boules baan aanwezig waar men vrij gebruik van mag maken.

Pony’s en konijnen
Onze pony’s Zerro en Peeltje en onze konijntjes Zout en Peper zijn dol op aandacht en… wortels! De kinderen kunnen dieren aaien en volop bewonderen!

Bedtijd… dus tijd voor ontspanning

Wanneer de kinderen in bed liggen kunnen de ouders, verzorgenden en/of grootouders lekker relaxen voor de open haard in de ruime en gezellige zithoek. En bij Herberg De Speld kan men zelfs ontspannen in de houtgestookte hottub.

Bekijk onze kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 16 personen (Herberg De Speld) of voor 20 personen (De Roozenstam).