Locatie voor beeldhouw weekend of vakantie

Op een mooie en landelijke locatie in Brabant vind je groepsaccommodatie De Roozenstam. Dit is een luxe vakantiehuis voor 20 personen. Bij deze accommodatie is een aansluitende ruimte te huur welke zeer geschikt is voor het organiseren van beeldhouw weekenden, workshops of vakanties.

De beeldhouw ruimte is 40m2 en heeft een warme en rustieke uitstraling. En beschikt over vloerverwarming, 2 toiletten en in de aankomstruimte is een aanrecht en kapstok aanwezig. Er is voldoende daglicht en de ruimte wordt omringd door een mooie tuin. De ruimte is te huur van 1 oktober tot 1 april.

Mooie en rustige locatie met veel privacy

Tijdens een beeldhouw weekend in groepsaccommodatie De Roozenstam komen deelnemers volledig tot rust. De accommodatie bevindt op een rustige en landelijke locatie in Vorstenbosch. Vorstenbosch is een dorpje in Brabant, vlakbij Uden, Veghel en Schijndel. Door de bijbehorende omheinde tuin is privacy gegarandeerd. Bij mooi weer is het mogelijk de beeldhouw cursus naar buiten te verplaatsen. De tuin is namelijk zeer ruim en beschikt ook over een grasveld.

Luxe voor 20 personen

Na een intensieve dag beeldhouwen kan men heerlijk relaxen bij de open haard in de ruime zithoek. En als het tijd is om naar bed te gaan wacht er een comfortabel boxspring bed op de cursisten. In het ruime vakantiehuis zijn in totaal 6 slaapkamers te vinden. Er zijn 4 x 4-persoonskamers en 2 x 2-persoonskamers aanwezig.

Ruime open keuken van alle gemakken voorzien

De keuken in de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. En biedt volop ruimte om maaltijden te bereiden voor de deelnemers. Er is een grote heteluchtoven, vaatwasser, magnetron, 5-pitsgasfornuis, koffiezetapparaat (horeca-uitvoering), 2 koelkasten en uiteraard voldoende servies en bestek. Aan de lange eettafel is plaats voor 20 beeldhouw cursisten.

Even iets anders dan beeldhouwen? Veel gasten van De Roozenstam trekken er op uit om de omgeving te verkennen. Fiets langs riviertje de Leijgraaf of wandel door de Maashorst, het grootste natuurgebied van Brabant met loslopende wisenten. Op slechts een halfuur rijden zit je in de historische binnenstad van Den Bosch en Nijmegen of breng een bezoek aan het oude Philips terrein in Eindhoven.

Meer informatie of bezichtiging

Meer informatie, prijzen en foto’s van groepsaccommodatie De Roozenstam vind je hier. 

Wilt u de accommodatie en beeldhouwruimte een keer bezichtigingen? Neem contact met ons op voor afspraak.