Luxe groepsaccommodatie bij Veghel

Op slechts 10 minuten rijden van Veghel vind je de luxe groepsaccommodaties van Leijland. Op een mooie en landelijke locatie in Vorstenbosch staan 2 ruime vakantiehuizen die geschikt zijn voor groepen tot en met 20 personen.

Landelijk en warm ingericht

Beide vakantiehuizen zijn mooi en landelijk ingericht. Ze zijn ruim opgezet zodat ze voldoende plaats bieden aan alle gasten. De groepsaccommodaties zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden. Hebben een grote zithoek met open haard en zijn voorzien van een eigen tuin met terras meubilair. Daarnaast kan er gebruikt worden gemaakt van de speeltuin en jeu de boules baan op het terrein.

 

Herberg De Speld – T/m 18 personen

Dit vakantiehuis is geschikt voor groepen tot en met 18 personen. De 5 slaapkamers zijn voorzien van 2 x 1-persoonsbedden (boxspring) en een stapelbed of hoogslaper. De slaapkamers hebben een eigen douche en wastafel.

Buiten in de omheinde en afgesloten tuin vind je een houtgestookte hottub en een trampoline.

Meer informatie, prijzen en beschikbaarheid.

 

De Roozenstam – T/m 20 personen

Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan 20 personen. Er zijn in totaal 6 slaapkamers.

Er is een sanitaire ruimte met vloerverwarming. Met in totaal 3 douches, 3 wastafels en 3 toiletten te vinden. De gezellige landelijke keuken is voorzien van alle gemakken en voldoende zitplaatsen.

Meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Veghel: centrum van Meierijstad

In 2017 zijn de dorpen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode samengevoegd tot de gemeente Meierijstad. Ook kleinere dorpen zoals Erp, Eerde, Mariaheide en Zijtaart maken hier onderdeel van uit.

Veghel is het dorp dat de meeste inwoners binnen Meierijstad heeft. Dit grote inwonersaantal is o.a. ontstaan vanwege de vele (inter)nationale bedrijven die hier zijn gevestigd (Mars, Jumbo, Vanderlande). Maar ook vanwege het winkelcentrum, theater, bioscoop en de talrijke eet- en andere horecagelegenheden. En de diverse mooie wandelingen en fietstochten die de omgeving biedt.

Noordkade

Een bezoek aan de Noordkade mag uiteraard ook niet ontbreken tijdens een bezoek aan Veghel. Dit is een voormalig industrieterrein waarin nu diverse winkels zijn gevestigd en regelmatig kunst- en cultuuractiviteiten te beleven zijn. Er is een bioscoop, restaurants en escape-room te vinden.