Vakantiehuis Brabant

Leijland in Vorstenbosch nabij Uden en Veghel biedt u alle mogelijkheden om heerlijk te recreëren. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een sfeervol vakantiehuis in Brabant. Het is mogelijk om met uw gezin maar ook met de hele familie of zelfs een groep vrienden bij ons te verblijven. Zo vindt u bij ons luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal 20 personen. Onze accommodaties zijn voorzien van luxe faciliteiten zoals:

  • Boxspring bedden
  • Compleet ingerichte keuken
  • Gratis wifi
  • Hottub en beachvolleybalveld

Onze accommodaties zijn gelegen in een landelijke omgeving met veel wandel en fietsroutes. Geniet van de natuur in de natuurgebieden ‘de Maashorst’ en ‘Bedafse bergen’. Wilt u liever gaan shoppen? Dan is het mogelijk om naar de steden ’s-Hertogenbosch en Eindhoven te gaan. Binnen 30 minuten bent u vanuit Vorstenbosch met de auto in één van deze steden. Ook vindt u op 1,5 kilometer afstand een bushalte waarmee u met de sneldienst in korte tijd in het centrum van Eindhoven of ‘s-Hertogenbosch staat. Verder vindt u in de directe omgeving diverse culturele activiteiten. Voor meer informatie over de verschillende accommodatie verwijzen wij u graag naar onze website.

Camping Brabant

Wilt u liever kamperen in plaats van een vakantiehuisje? Dan bent u van harte welkom op onze camping ‘Leijland op het veld’. Het is de ideale plek om met uw eigen caravan of tent helemaal tot rust te komen in het gezellige Brabant. Bij ons krijgt u het echte kampeer gevoel. De kinderen kunnen heerlijk spelen met water en zand en s’avonds broodjes bakken bij een kampvuur. Onze camping beschikt over 25 staanplaatsen en moderne sanitaire voorzieningen. Er is een afwasplaats met warm water en diverse activiteiten op en rondom de camping. Winkels vindt u op 5 minuten fietsafstand in Vorstenbosch.

Heerlijk genieten

Komt heerlijk tot rust in ons vakantiehuisje in Brabant. Beleef de Brabantse gastvrijheid en ontdek de mooiste plekken in de omgeving van Uden en Veghel. Wilt u graag meer informatie of direct reserveren? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 0413-366901 of neem contact met ons op.