Camping Schijndel

Schijndel Camping

Camping Leijland is een unieke en sfeervolle camping in de buurt van Schijndel. Onze sfeervolle camping is zeer geschikt voor iedereen die graag in alle rust wil genieten van de natuur en graag het echte kampeergevoel wil ervaren. Onze camping is gevestigd in Vorstenbosch, vlakbij Schijndel. De mini-camping beschikt over 25 ruime staanplaatsen met moderne sanitaire voorzieningen. Voor de kinderen zijn er op de camping veel activiteiten:

  • Grote speeltuin
  • Kabouterspeelbos
  • Tafeltennis tafel
  • Kinderboerderij
  • Verlichte jeu de boules baan

Naast de vele activiteiten op en rond de camping voor de kinderen, is onze kleine camping ook zeer geschikt voor senioren. Zowel in het voor als in het naseizoen is het mogelijk om in alle rust te genieten van de mooie omgeving. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes en leuke plaatsen als Schijndel, Uden en Veghel liggen op fietsafstand van de camping.

Pizza’s uit de leemoven

Kom je in het hoogseizoen? Dan heb je geluk, want dan bakken we 1 x per week pizza’s in onze houtgestookte leemoven. Geen zin om te koken? Op max. 10 min lopen vind je een eetcafé waar je terecht kan voor een hapje en een drankje.

Trekkershut

Wilt u graag luxe kamperen op onze camping in Noord-Brabant? Of geen zin om een camper, caravan of tent mee te nemen? Leijland biedt de mogelijkheid te verblijven in onze trekkershut De Veldhut voor 4 personen. Hierdoor krijgt je toch het heerlijke kampeergevoel, maar dan met extra luxe. De trekkershut is voorzien van:

  • Stapelbedden
  • Kleine keuken met koelkast, gasfornuis, koffiezetapparaat
  • Lounge stoelen
  • Picknicktafel en BBQ

Wat zeggen anderen?

“Mooie camping met liefde aangelegd, eigenaren hebben een hobby en dat is mensen tevreden stellen. En dat is 150% gelukt.”
Jan Willemse

“Zeer mooie camping, veel hogere bomen op het terrein waardoor mooie schaduw plekken. Zeeeeeer behulpzame eigenaren. Mooi en schoon sanitair. En ze kunnen er overheerlijke pizza’s bakken. Echt een super plek.”
Martien Duijkers

“Heerlijke plek om tot rust te komen.Dit is het absolute genieten.”
Gina Staa

Activiteiten in de omgeving

Je hoeft je niet te vervelen. Want in de omgeving van Leijland is veel te beleven. Een bezoek aan het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant bijvoorbeeld. De Maashorst is een prachtig gebied waarin diverse wilde grazers rondlopen. Zoals exmoorpony’s, wisenten (Europese bizon) en taurossen. Bezoek kampeerwinkel De Wit in Schijndel om ontbrekende kampeerartikelen te scoren. Boek een rondleiding door het kasteel in Heeswijk-Dinther. Of bekijk hier diverse andere uitjes.

Meer weten?

Bekijk hier meer foto’s en uitgebreide info over onze camping. Direct reserveren of nog vragen? Neem contact met ons op, we horen graag van je!