Familieweekend

Accommodatie voor Familieweekend

Accommodatie voor familieweekend

Groepsaccommodaties De Roozenstam is uitermate geschikt voor een gezellig familieweekend. De Roozenstam biedt ruimte aan 20 personen en is kindvriendelijk ingericht, voorzien van een ruime tuin en van veel voorzieningen die bijdragen aan een leuk familieweekend.

Locatie

Deze luxe accommodatie bevindt zich op het terrein van Leijland in Vorstenbosch (Brabant). Het ligt op enkele minuten rijden van Uden en Veghel. En op 3o minuten rijden van steden zoals Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Voorzieningen

In de accommodatie zijn in totaal 6 slaapkamers, deze zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden. Er is een woonkamer met een hoekbank en open haard. En een zeer ruime landelijke eetkeuken. Deze keuken is uiteraard voorzien van alle benodigdheden voor het bereiden van ontbijt, lunch en diner voor 20 personen.

Sport, spel en ontspanning

Op de accommodatie is er ruimschoots gelegenheid voor sport, spel en ontspanning. De ruime omheinde tuin van De Roozenstam grenst aan een speeltuin, trampoline, volleybalveld en tafeltennistafel. Er kan ook gebruik worden gemaakt van de verlichte jeu de boules baan.

Maar in de omliggende plaatsen zoals Veghel, Uden en Oss zijnook¬† allerlei activiteiten te doen. Op loopafstand van het verblijf vind je het het prachtige natuurgebied De Bedafse Bergen en het riviertje de Leijgraaf. Natuugebied De Maashorst ligt op steenworp afstand, hier zijn Taurossen, Wisenten en Exmoorpony’s te zien. Bekijk hier diverse activiteiten in de omgeving.

Bekijk meer foto’s en beschikbaarheid van De Roozenstam