Groepsaccommodatie bij Den Bosch

Op zo een 20 kilometer afstand van Den Bosch vind je Leijland. Leijland biedt 2 luxe groepsaccommodaties voor 18 en 20 personen, op een landelijke locatie in Vorstenbosch. Deze huizen zijn kindvriendelijk ingerichten van alle gemakken voorzien.

De Roozenstam

groepsaccommodatie Den Bosch

Groepsaccommodatie De Roozenstam is geschikt voor 20 personen. De 6 slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden. Er is een ruime woonkamer met open haard en voldoende zitgelegenheid. Buiten is een omheind terras met picknicktafels en ander tuinmeubilair.

Meer foto’s en informatie.

 

 

 

Herberg De Speld

vakantiehuis 's Hertogenbosch

Dit vakantiehuis biedt plaats aan 18 personen. De 5 slaapkamers zijn voorzien van boxspring bedden, wastafel en douche. De omheinde tuin biedt veel privacy. Tevens vind je er een houtgestookte hottub en trampoline. Er is tevens een barretje aanwezig.

Meer foto’s en informatie.

 

 

Wat te doen in Den Bosch?

In Den Bosch (of  ‘s-Hertogenbosch) hoef je je nooit te vervelen. Het is misschien wel de mooiste stad van Brabant. Je kan er heerlijk winkelen (elke zondag zijn de winkels open). En je kan er volop cultuur snuiven. Een bezoekje aan de Sint-Janskathedraal mag uiteraard niet ontbreken. En als je toch de VVV bezoekt op de markt van Den Bosch… bekijk dan dit karakteristieke pand eens goed. Het is namelijk het oudste bakstenen huis van Nederland.

De stad kan ook ondergronds worden bezocht. Er zijn dagelijks veel rondvaartboten die je meenemen over de Binnendieze. Dit is een van grote publiekstrekkers van de stad. Je vaart onder bebouwing door en in de openlucht en ontdekt mooie waterlopen en vestingswerken.

Een dagje Den Bosch afsluiten doe je het beste onder het genot van een echte Bosschebol van bakker Jan de Groot. Dit kan bij verschillende horecagelegenheden in de binnenstad. Maar ook bij de bakkerij zelf aan de Stationsweg 24. Vertrek wel op tijd want er staan regelmatig lange wachtrijen voor de deur.

Hoe kom je in Den Bosch?

Er zijn verschillende mogelijkheden om in Den Bosch te komen. Met de auto ben je zo in Den Bosch. Parkeer je auto midden in het centrum (bijvoorbeeld in parking St. Jan) of parkeer deze op een van de 3 P+R transferia vlakbij de stad. Met de fiets doe je er ongeveer een uurtje over. Maar het OV is uiteraard ook een optie.