Groepsaccommodatie bij Oss

Op slechts 18 kilometer van Oss ligt vind je 2 luxe groepsaccommodaties van Leijland. Deze ruim opgezette vakantiehuizen bevinden zich in Vorstenbosch en hebben een mooie en landelijke uitstraling. Een van de accommodaties is geschikt voor 18 personen en de ander voor 20 personen.

Herberg De Speld

Deze luxe vakantiewoning is geschikt voor 16 personen. Het huis is voorzien van een eigen omheinde tuin en biedt volop privacy. In de tuin vind je een houtgestookte hottub, voldoende tuinmeubilair, overkapping en een trampoline. Er zijn in totaal 5 slaapkamers. Deze hebben allemaal een eigen douche en wastafel.

Meer foto’s & informatie.

 

De Roozenstam

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 personen. De woonkamer is voorzien van een open haard en flatscreen TV. De 6 slaapkamers zijn voorzien van heerlijke boxspring bedden. Er is een mooie grote landelijke keuken die van alle gemakken is voorzien. De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming.

Bekijk meer foto’s en informatie.

Beide huizen en ons terrein zijn kindvriendelijk ingericht. Meer informatie over de kindervoorzieningen.

Wat kan je in Oss beleven?

Oss is een zeer actieve stad waar altijd wat te beleven valt. Er zijn leuke restaurants en bars en het centrum biedt leuke winkels. Waarbij je bekende winkelketens tegenkomt maar ook kleine winkeltjes waar unieke hebbedingen te koop zijn. Er zijn leuke fiets- en wandelroutes te vinden (verkrijgbaar bij de VVV). Fiets bijvoorbeeld naar vestingstadje Ravenstein en steek daar de Maas over met het fietspontje.

Neem een kijkje bij de Oude Watertoren (met als bijnaam De Sigaar van Oss) en het Jan Cunenmuseum. Een avondje uit? Dan kan je terecht in theater De Lievekamp of bioscoop Kinepolis.

Sommigen kennen Oss van de film ‘De Bende van Oss’ een film met de Brabantse acteur Frank Lammers. Deze film gaat over de bewogen periode in Oss tussen 1888 en 1935. In deze periode werd de stad geregeerd door criminele organisaties en werden er veel moorden, overvallen en inbraken gepleegd.