Locatie voor schilder weekend of vakantie

Groepsaccommodatie De Roozenstam is een luxe vakantiehuis voor 20 personen. Deze accommodatie is ideaal voor het organiseren van een schilderweekend of schildervakantie. Bij De Roozenstam is namelijk een aansluitende ruimte van 40m2 te huur. Deze ruimte is ideaal voor schildercursussen, tekenlessen of aquarel-workshops en is te huur van 1 oktober tot 1 april. Maar ook voor beeldhouwen en yoga retreats.

De Roozenstam bevindt zich op een mooie landelijke locatie in Brabant, tussen Uden en Veghel. De schilderruimte is omgeven door een mooie tuin en terras. Er is veel daglicht en de locatie heeft een warme en rustieke uitstraling. Er is vloerverwarming aanwezig, een ontvangstruimte met kapstok en aanrecht. Daarnaast zijn er 2 toiletten beschikbaar.

De Roozenstam – Luxe voor 20 personen

De Roozenstam is een idyllische oude boerderij op een landelijke en mooie locatie in Vorstenbosch (Brabant). Het ruime vakantiehuis heeft in totaal zes slaapkamers. Er zijn 4 x 4-persoonskamers en 2 x 2-persoonskamers en deze zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden. De ruime zithoek bij de open haard is een fijne plek om de dag door te nemen met cursisten. Met een glas wijn in de hand genieten van de gemaakte schilderijen en kunstwerken.

Ruime eetkeuken

In de ruime open eetkeuken is voldoende ruimte om maaltijden te bereiden voor de deelnemers. Er is overal aan gedacht: van oven, vaatwasser, 2 koelkasten tot 5-pitsgasfornuis. In de keuken bevindt zich ook een lange eettafel waaraan alle cursisten kunnen ontbijten, lunchen of dineren.

Landelijke locatie met privacy

Groepsaccommodatie De Roozenstam beschikt over een ruime tuin met veel privacy. Buiten in de tuin op het gras kunnen eventueel ook schilderlessen worden gegeven. Er zijn veel zitjes aanwezig en er kan bij mooi weer buiten worden gegeten. Gezellig met zijn allen onder de notenboom genieten van een lekker lunch en de geleerde schildertechnieken bespreken. De Roozenstam is tevens een perfect startpunt voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. Bekijk bijvoorbeeld Wisenten in natuurgebied De Maashorst of geniet van de stuifduinen bij Bedaf.

Meer info

De Roozenstam is geschikt voor het organiseren van schilder weekenden, vakanties of workshops i.c.m. overnachting(en). Meer informatie, foto’s en beschikbaarheid bekijken? Bekijk De Roozenstam. Wilt u de ruimte en de accommodatie een keer bekijken? Dat kan uiteraard. Neem contact met ons op voor afspraak.