Bij Roozen viert 20-jarig jubileum met Magirus Deutz weekend

Magirus Deutz weekend

Recreatiebedrijf Bij Roozen, bestaande uit een camping, 2 groepsaccommodaties, vakantiehuis, trekkershut en yogalocatie, bestaat 20 jaar. Het 20-jarig jubileum wordt gevierd met een Magirus Deutz weekend op campingterrein Bij Roozen op het Veld in Vorstenbosch. Dit weekend vindt plaats van vrijdag 7 september tot en met zondag 10 september 2018.

Marja en Victor Roozen zijn de eigenaren van recreatiebedrijf Bij Roozen. Het recreatiebedrijf bevindt zich op een mooie en landelijke locatie in Vorstenbosch. Het bestaat uit 2 luxe groepsaccommodaties, een luxe vakantiehuis, een trekkershut en een ruim opgezet campingterrein. Bij Roozen ontvangt toeristische en zakelijke gasten uit Nederland, België en Duitsland.

Marja en Victor zijn liefhebbers van Magirus Deutz campers. Magirus Deutz was een Duitse producent van vrachtwagens, brandweerwagens en bussen. Deze voertuigen staan bekend om hun karakteristieke uiterlijk en het kenmerkende geluid van de luchtgekoelde dieselmotoren. Tegenwoordig worden deze wagens dikwijls omgebouwd tot campers. Sinds 2003 zijn Marja en Victor eigenaren van een Magirus Deutz camper. Deze hebben zij door de jaren heen zelf opgeknapt en is inmiddels gereed voor een eerste kampeertrip.

“Wij zijn uiteraard trots op ons 20-jarig bestaan. We wilden dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, aldus Victor Roozen. Marja Roozen vult aan: “De Nederlandse Magirus Deutz Club gaf onlangs aan in september een club-weekend te willen organiseren op onze camping. Het leek ons een leuk idee om ons jubileum te vieren met een Magirus Deutz weekend. Dit ter ere van ons jubileum en om iedereen mee te laten genieten van onze passie voor Magirus Deutz. De Magirus Deutz club was ook enthousiast over dit plan. In overleg met hen hebben we besproken dat we het campingterrein van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september openstellen voor publiek.”

Het Magirus Deutz weekend vindt plaats op vrijdag 7 september van 12:00 tot 17:00, op zaterdag 8 september van 10:00 tot 17:00 en op zondag 9 september 2018 van 10:00 tot 14:00. Entree en parkeren is gratis. De ingang bevindt zich aan de Derptweg in Vorstenbosch. De parkeerplaats staat aangegeven met borden.

Voor meer informatie over het Magirus Deutz weekend bezoek https://www.leijland.nl/magirus-deutz-weekend/