Kinderroute-van-kien

Tip voor als het minder weer is:

Deze route speciaal voor kinderen t/m ca. 11 jaar leidt je langs de leukste plekjes voor kinderen in de Klompenstreek en Meijerijstad, Noord-Brabant.  Je komt langs speeltuintjes, doeplekken en  verschillende dieren maar ook langs mooie kastelen. Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen want de route is zorgvuldig samengesteld waarbij je over de leukste wegen en door de leukste plaatsjes zult rijden. Laat je verrassen!

Onderweg zullen jullie een aantal plekken tegenkomen waar de kinderen even kunnen spelen en uitwaaien. Daarvoor is 2x ca. 30 min opgenomen in de duur van de route. Ook is er optioneel de mogelijkheid om door het Streekpark Kienehoef te wandelen.

Bij de route zijn een aantal Bingo-kaarten toegevoegd. Het is de bedoeling dat je deze (in kleur) uitprint en dat ieder een kaart krijgt, behalve de bestuurder. Onderweg zal je de afbeeldingen op de kaarten tegenkomen en als je ze ziet mag je ze op de kaart afstrepen.  Je hebt als eerste Bingo als je 5 afbeeldingen op een rij hebt gezien, van boven naar beneden, van links naar rechts en dit mogen ook schuine rijen zijn. Je hebt SUPERBINGO als je alle afbeeldingen bent tegengekomen op de route.