Camping Uden – Kindvriendelijk & Ruime plaatsen

Camping Uden

Camping bij Uden

Camping Leijland is een kleinschalige en sfeervolle camping. Op slechts enkele kilometers van Uden. Met de auto sta je in slechts 5 minuten midden in het centrum van Uden. De locatie is rustig en landelijk, in het mooie dorp Vorstenbosch. In 2020 zijn wij door de ANWB geselecteerd voor ‘Kleine Camping 2020″.

Beleef het ultieme kampeergevoel

Onze camping biedt 25 staanplaatsen voor tenten, caravans en enkele plaatsen voor campers. Het terrein is ruim opgezet dus iedereen heeft de beschikking over ruime plaatsen. Het sanitair is schoon, modern en voorzien van vloerverwarming. Dus je krijgt geen koude voeten tijdens het tandenpoetsen. Er is op het kampeerterrein ook een trekkershut aanwezig voor 4 personen.

Fietsen en wandelen in Uden

In de omgeving zijn prachtige fiets- en wandelroutes te vinden. Natuurgebied de Maashorst en de Bedafse Bergen in Uden liggen op steenworp afstand. Maar om je te ontspannen hoef je ons campingterrein niet te verlaten. Want ons terrein bevindt zich midden op het platteland. Kijk om je heen en geniet van het uitzicht en de rust. Wij hebben rustige plekken verder weg van de speeltuin ter beschikking. Vermeld dit gerust bij uw aanvraag.

Kindvriendelijke camping

Of kijk hoe je kinderen of kleinkinderen zich vermaken op het speelveld. Met de zandbak met waterpomp vermaken kinderen zich uren. Er is voldoende speelruimte voor kinderen. Er is een trampoline, kabouterspeelbosje, pingpong tafel en speeltuin. ‘S avonds  zitten we gezellig met zijn allen rondom het kampvuur. In het hoogseizoen is er elke week een pizza-avond met pizza’s uit de houtgestookte leemoven. Voor de oudere kinderen is uiteraard gratis WiFi aanwezig 🙂

Een uitstapje maken? Bezoek een natuurspeelplaats, dierentuin ZieZoo in Volkel (gemeente Uden) of speelboerderij Hullie.

Wat te doen in Uden en omgeving?

Fiets of wandel door de natuurgebieden die Uden en omgeving te bieden hebben zoals De Bedafse Bergen en de Maashorst. Misschien spot je daar een van de wilde grazers: tauros, wisent of exmoorpony. In de Maashorst zijn verschillende leuke speelplekken te vinden. Bezoek bijvoorbeeld het Docus de Das pad of het Speelbos in Uden. Of fiets naar het centrum van Uden of Veghel en geniet van een drankje op een van de vele terrassen. Avontuurlijker aangelegd? Bezoek dan het Klimpark in Uden of de kunstkibaan De Schans.

Wat vinden anderen?

“Mooie camping met liefde aangelegd, eigenaren hebben een hobby en dat is mensen tevreden stellen. En dat is 150% gelukt.”
Jan Willemse

“Prachtig terrein. We stonden met onze caravan op een royale plek. Het was behoorlijk warm, dus erg prettig dat we onder een paar grote bomen stonden. Sanitair werd super schoongehouden. Logisch dat Leijland tot de betere kleine campings wordt gerekend!”
Leny Wansink

“Super gastvrij en mooie camping. Parkachtig van opzet met fijne beschutte plekken.”
Marly Baltissen

“Heerlijk relaxte camping. Kleinschalig met ruime plekken, gezellig. Je mag zelf kiezen waar je wil gaan staan. Schoon sanitair, zeer gastvrije, vriendelijke eigenaren. Leuke combinatie gasten van 50-ers en gezinnen met jonge kinderen.”
Ingrid Zwanenberg-Govers

“Mooie plek en omgeving om met een groep naar toe te gaan”
Wilbert Beijer

Meer informatie of reserveren?

Wil je een plaats reserveren vlakbij het speelveld? Of een rustige plaats verder weg van het speelveld? Geef het aan bij je reservering, we proberen hier rekening mee te houden.

Bekijk hier meer foto’s en info van onze camping bij Uden.