Camping Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode campig

Camping Leijland is een gezellige en kleine camping in de buurt van Sint-Oedenrode. Onze mini-camping met ruime staanplaatsen ligt in Vorstenbosch, op slechts 15 kilometer van Sint-Oedenrode. Dit is de ultieme plek voor iedereen die houdt van de natuur en het platteland. Bij ons kan je genieten van het echte kampeergevoel.

Camping voor jong en oud

Onze camping is een plek voor jong en oud. Kinderen vermaken zich in de grote speeltuin, het kabouterbos en de zandbak met waterpomp. Of spelen een potje tafeltennis of volleybalwedstrijd op het volleybalveld. Terwijl de volwassenen een spannend jeu de boules spel spelen op de verlichte baan. Of een goed boek lezen in de schaduw onder onze nieuwe spantent. In het hoogseizoen is er ook een zwembadje beschikbaar.

Ideale campinglocatie

Onze camping is een perfect vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen. Wij bevinden ons op steenworp afstand van natuurgebieden De Bedafse Bergenen de Maashorst. Bekende wandelroutes zoals het Hertogenpad (LAW 13) en ‘Het langste natuurpad van Nederland’ komen bijna voorbij onze deur.

Vergeten fietsen mee te nemen of geen plek meer? Op 2 kilometer afstand vind je fietsverhuur de Mastworp. Daarnaast vind je op loopafstand van de camping rivier de Leijgraaf.

Faciliteiten op de camping

Er zijn 25 ruime staanplaatsen met elektra. Daarnaast zijn er moderne sanitaire ruimtes met vloerverwarming. Er is een wasmachine, afwasplaats met warm water, picknicktafels en een recreatietent (ideaal bij slecht weer).

In het hoogseizoen bakken we pizza’s in onze houtgestookte pizza-oven. En in de avond steken we regelmatig het kampvuur aan. Hier kan men ontspannen en kletsen bij het knisperende kampvuur.

Over Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode wordt in de volksmond ook “rooi’ genoemd. Het maakt onderdeel uit van de gemeente Meierijstad waaronder ook Veghelen Schijndel vallen. Het dorp staat bekend om de vele klompenmakerijen uit het verleden. In Sint-Oedenrode is er veel te vinden over deze klompen geschiedenis. Een van de mooiste gebouwen in Sint-Oedenrode is Kasteel Henkenshage. De tuinen van dit kasteel zijn de moeite waard om te bezoeken. Natuurgebied Het Dommeldal ligt tussen Boxtel en “rooi”. Hier kan men prachtige wandelingen maken langs deze kleine rivier.

Camping voor senioren

Naast de vele faciliteiten op onze camping voor kinderen, is Leijland ook zeer geschikt voor senioren. In het voor- en naseizoen verwelkomen wij vaak senioren die komen genieten van de mooie omgeving en rust.

Glamping vlakbij Sint-Oedenrode

Genieten van de sfeer op een camping? Maar beschik je niet over een camping, tent of camper? Kies dan voor ‘glamping’. Op ons campingterrein vind je Trekkershut de Kota. Deze is voorzien van stapelbedden, kleine keuken met gasfornuis en servies, stoelen, picknicktafel en BBQ. Zo hoef je niets mee te nemen maar kan je wel genieten van een glamping vakantie!

Prijzen en foto’s

Voor actuele prijzen en meer foto’s bezoek de camping pagina.